antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğkârtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mahal alır.

Saf renkler dediğimiz gün akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve türap tonları bucak alır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Birşu denli alanda kullanılan koyu antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin mefkûre bir opsiyon. Antrasit gri maskülen az buçuk da karanlık ve kararlı bir alım oluşturur. Bu rengi yalınlık renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde kabilinden parçalar antrasitin yeğin evetğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzlükı dem alabilir kılmak adına yaldırak detaylardan destek alabilirsiniz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa yolı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sayesinde alana özel bir albeni yeğinlabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda pak ve intizamlı bir görünüm elde geçirmek isteseniz bile kolay kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme buyurmak istemeyeceksiniz. antrasit gri dekorasyon Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi sarf etmek bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda antrasit gri boya kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve huzurlu bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir muvazene esenlanabilir.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları sineerir.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Farklı durum ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda hızlü bir yardım yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu antrasit renk tonları renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page