antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

İnsanın saf çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona mazmun katan önemli unsurlar ortada renk de makam kırmızıır.

Kampanyalardan müstefit olmak yürekin 6563 adetlı kanun kapsamında Aydınlatma ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej gibi renkler süssüz bir yeryüzü oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon çoğunlukla tatlı renk paletleri ve tonlar beyninde denge kurarak mekanın fariğ ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını sağlamlar.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin mefkûre bir alternatif. Antrasit gri maskülen bir zaman da çirkin ve kararlı bir sonuçsuz oluşturur. Bu rengi açık renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Ocak dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

İşte bu duvar boyasını uygularken eksiksiz özetlar elde etmenizi esenlayacak temelı omurga ipuçları:

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve zarif bir estetikle donatmanın dört dörtlük bir yolu olarak antrasit renk tonları öne çıkar. Minimalist dekorasyon ancak ve fonksiyonel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek muhtevain kullanabileceğiniz bazı renkleri esrarkeşfedelim:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya antrasit gri dekorasyon getirerek soy dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir alternatif haline gelmiştir.

Gri renk duvar boyası, sair renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak muhtevain bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde sadece ve har bir gökyüzü yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır antrasit duvar boyas ve antrasit rengi ile harika bir intibak yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Ülkemizde yaşanan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’tan yağmur, yakınlarına sersağlığı, üzüntülülarımıza acil şifalar diliyoruz.

Parlaklığını uzun seneler boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi berenarı çok bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page